CCOO critica la falta de transparència i la ineficàcia de les borses de treball de l'Ajuntament

CCOO critica la falta de transparència i la ineficàcia de les borses de treball de l'Ajuntament
Laura Valverde / Sara Nicolás
29/05/2024 - 14:53

El Viver, Badalona - Comissions Obreres denuncia possibles irregularitats en la borsa de treball d'Oficials d'Ofici i demana explicacions al respecte a l'Ajuntament de Badalona.

En concret, el sindicat assegura que no s'ha respectat la nota final del procés de selecció per a adjudicar els 13 contractes d'oficials d'ofici. Un fet que, segons Comissions Obreres, demostra una falta de transparència i eficiència de les borses de treball de l'ens municipal.

  • Pol Acózar és el secretari general de Comissions Obreres de l'Ajuntament de Badalona

Sobre aquesta qüestió s'ha pronunciat la responsable de l'àrea de Recursos Humans, Eva Guillén. La regidora assegura que va ser un tribunal format per professionals de recursos humans i de l'especialitat l'encarregat d'avaluar els possibles candidats i, per tant, desmenteix l'existència d'irregularitats en la borsa de treball.

  • Eva Guillén és la regidora de l'àrea de Recursos Humans

Comissions Obreres proposa com a solució l'aplicació dels criteris de gestió de borses com les de l'Ajuntament de Barcelona o la Diputació, ja que tenen la validació tant dels sindicats com dels serveis jurídics d'ambdues administracions.