Centenars d'alumnes de l'Institut Pompeu Fabra caminen contra la violència de gènere

Centenars d'alumnes de l'Institut Pompeu Fabra caminen contra la violència de gènere
Raquel Moreno
24/11/2023 - 15:31

Badalona - Centenars d'alumnes de l'Institut Pompeu Fabra de Badalona han participat avui divendres d'una caminada solidària emmarcada en el Dia Internacional per l'eradicació de la violència contra les dones que es celebra demà dissabte 25 de novembre. Docents i estudiants se sumen així a la iniciativa de l'oenegé «Save the children» amb la lectura d'un manifest sota el lema «Jo defenso el dret de ser nena».

ins pompeu 25N 3

El centre educatiu compta amb una comissió de coeducació i gènere que durant tot el curs vol sensibilitzar i conscienciar els joves sobre una xacra que malauradament segueix molt present a la societat. La lluita contra la violència de gènere i per la igualtat entre homes i dones són claus, diuen, en el dia a dia de les aules. Ho han explicat les coordinadores de la comissió de coeducació i gènere de l'Institut Pompeu Fabra, Sònia Espejo i Laura Martínez.Ho han explicat les coordinadores de la comissió de coeducació i gènere de l'Institut Pompeu Fabra, Sònia Espejo i Laura Martínez.

«Lliures i sense límits», «Som la resistència» o «Cada dia surto amb por de no tornar» han protagonitzat algunes de les pancartes que han fet els mateixos alumnes.

ins pompeu 25N 1