L'Espanya-França en directe a l'amfiteatre del Parc de Gran Sol

L'Espanya-França en directe a l'amfiteatre del Parc de Gran Sol
Ferran Vinaixa
09/07/2024 - 23:03

Badalona - Cinc mil persones, segons el govern, s'han donat cita a l'amfiteatre del Parc de Gran Sol del barri de Llefià per seguir en directe en una pantalla gegant la semifinal de l'Eurocopa de futbol que ha enfrontat a les seleccions d'Espanya i França. Tot i que el partit va començar amb un gol de França, a la mitja part la selecció espanyola ja havia remuntat el marcador amb gols de Lamine Yamal i Dani Olmo.

Pel regidor d'esports de l'Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, la idea de posar una pantalla gegant per a poder seguir un esdeveniment esportiu d'aquesta magnitud és tot un encert de cara als veïns i veïnes de Badalona.

Pel president de l'associació de veïns de Gran Sol, Jordi Mesas, l'èxit d'assistència per seguir el partit per la pantalla gegant demostra que el barri està bolcat amb la selecció espanyola.

Espanya va acabar guanyant la semifinal per 2 a 1 i diumenge jugarà la final contra el guanyador dels Països Baixos-Anglaterra que es juga avui. L'Ajuntament tornarà a instal·lar la pantalla gegant a l'amfiteatre de Gran Sol per tal que tothom qui ho vulgui, pugui seguir-la en directe. ç