Centenars d'infants i adolescents planten els seus dimoniets amb el Dimoni 'Apugem els preus'

Centenars d'infants i adolescents planten els seus dimoniets amb el Dimoni 'Apugem els preus'
Raquel Moreno Escudero
07/05/2024 - 15:33

Badalona - El Dimoni «Apugem els preus» plantat a la Platja dels Pescadors comença a omplir-se de dimoniets que centenars d'infants i joves porten als seus peus per cremar durant la Nit de Sant Anastasi.

BON DIA DIMONI 4

Han estat moltes les escoles bressol, d'infantil i primària, i instituts de la ciutat que des del passat 1 de maig s'apropen al Dimoni per deixar també les seves creacions. Durant el mes de maig és especialment quan l'alumnat coneix i viu les tradicions i festes de la ciutat, participant activament de totes les activitats programades. Petits i grans dibuixen i creen els seus dimonis que juntament amb el plantat a la platja seran engolits per les flames la nit del 10 de maig.

La Cremada és, sens dubte, l'acte més multitudinari de les Festes de Maig i que aplega milers de famílies badalonines per acomiadar el Dimoni d'enguany. Justament aquest dimarts a La Rambla, es celebrava la festa Bon dia, Dimoni! adreçada als infants dels centres d'educació primària i d'educació especial. La jornada ha estat amenitzada amb l'actuació infantil La Maleta Viatgera del grup Els Escarabats.

BON DIA DIMONI