CF Lloreda i Unificació Llefià coincidiran a Segona Catalana

CF Lloreda i Unificació Llefià coincidiran a Segona Catalana
Ferran Vinaixa
19/05/2024 - 21:37

Badalona - La temporada futbolística ja ha acabat excepte pel CF Badalona, que està jugant aquest play-off d'ascens a la Segona Federació. Per la majoria, però de clubs badalonins la temporada ha acabat aquest cap de setmana amb una mica de tot, alguns ascensos i alguns descensos.

En la Primera Catalana, la Unificació de Llefià va guanyar diumenge el darrer partit de lliga per 3 a 2 sobre l'Alguaire, però els de Jordi Souto ja estaven descendits a Segona Catalana una setmana abans. Tot el contrari del CF Lloreda, amb qui el Llefià coincidirà la temporada que ve en aquesta Segona Catalana. L'equip dirigit per Carlos Cuevas, va perdre diumenge la darrera jornada de lliga per 1 a 5 contra el filial de l'Esquerra de l'Eixample, però ja tenia els deures fets la jornada anterior, quan va empatar a 2 al camp del filial de la Guineueta, el seu rival per l'ascens durant tota la temporada.

En realitat, la derrota de diumenge només era la tercera del Lloreda en tota la temporada. El conjunt badaloní ha aconseguit 21 victòries i 6 empats en 30 jornades de lliga marcant un total de 89 gols.

Un dels secrets de l'èxit d'aquest Lloreda ha estat el seu staff tècnic encapçalat per en Carlos Cuevas. La temporada que ve serà per ells la primera experiència a la Segona Catalana, una categoria de la qual van caure tot just fa una temporada.

Lloreda i Unificació de LLefià seran els representants badalonins en la Segona Catalana. Búfala i Montsant es mantindran com a representants badalonins a tercera catalana i malauradament, els altres dos equips de Badalona que estaven a Tercera, el Young Talent i La Salut Pere Gol no han pogut evitar el descens i es converteixen així en els nous representants badalonins de la 4a Catalana.