'Chemi Bebia' (URSS 1929) amb espectacle musical d'Agustí Busom tanca el Cryptshow Festival

'Chemi Bebia' (URSS 1929) amb espectacle musical d'Agustí Busom tanca el Cryptshow Festival
Susana Soldado
26/06/2023 - 13:59

Badalona - L'artista Agustí Busom tancarà el 13 de juliol la dissetena edició del Cryptshow Festival. Ho farà amb un espectacle musical que acompanyarà la projecció de la pel·lícula Chemi Bebia, «La meva àvia», una cinta muda del 1929 del director georgià Kote Mikaberidze que va està prohibida pel règim soviètic durant 50 anys.

Les entrades del festival ja estan a la venda.

Cryptshow Festival torna a apostar per Agustí Busom per crear un espectacle musical al voltant d'una pel·lícula. En aquesta ocasió ho farà per tancar el festival de gènere de terror i fantàstic de Badalona, que enguany dedica la seva edició a la burocràcia. Chemi Bebia és una pel·lícula rara i inclassificable que destaca per la seva audàcia i excentricitat. També per com barreja diferents tècniques cinematogràfiques, amb stopmotion, titelles i animació clàssica.

CRYPTSHOW BUSOM

Per a l'ocasió Busom ha preparat un espectacle musical que serà un crossover entre dues bandes. Per una banda, Pablo Volt i Jordi GG que estrenaran el seu nou treball «Mordida»; i per l'altre el mateix Busom estrenarà un nou projecte, BAFF, amb l'acompanyament de Jordi Farreras.

cryptshow

El festival ja ha posat a la venda les entrades que es poden adquirir a través del seu web. A banda d'individuals també es poden comprar abonaments a partir de 8 euros.