Cinema, glamur, compres i diversió a la Shopping Night de 2024

Cinema, glamur, compres i diversió a la Shopping Night de 2024
Sílvia Villarroel
23/05/2024 - 16:18

Badalona - Al ritme de la música arriba aquest dissabte l'esdeveniment comercial per excel·lència de Badalona, la Shopping Night. L'Associació de comerciants Badacentre torna a celebrar la nit de les botigues obertes, enguany sota el fascinant món del cinema en la seva desena edició. El president de l'Associació de comerciants Badacentre Cinto recorda i reivindica els 6 cinemes que van desaparèixer de Badalona, i per aquest motiu, la Shopping Night els ha volgut retre homenatge.
Els comerciants ja tenen a punt els aparadors de les botigues inspirats en pel·lícules emblemàtiques com Harry Potter, Grease o Gladiator entre d'altres, per participar en el tradicional concurs on la gent tria el seu preferit. Enguany es vota mitjançant un codi QR.
Els badalonins i badalonines que ja passegen per aquesta zona comercial es mostren satisfets i sorpresos amb el fil argumental d'aquesta edició i com han guarnit les botigues tots els aparadors.
Des de Badacentre esperen superar les 25.000 persones que diuen, van passar l'any passat per la Shopping Night, una nit plena de glamur, diversió i moltes sorpreses. Els carrers del centre s'ompliran de menjar, gresca, promocions, música i ball amb un gran photocall per sentir-se com una autèntica estrella de cine.