Ciutadans creu que pot ser clau per condicionar el proper Govern de la Generalitat

Ciutadans creu que pot ser clau per condicionar el proper Govern de la Generalitat
Anna García de Albéniz
07/05/2024 - 14:30

Platja dels Pescadors, Badalona - Ciutadans s'erigeix com la formació capaç d'aturar en aquests moments el Procés. Un període, asseguren, que ha trencat la convivència a Catalunya i que ara s'ha de treballar per recuperar-la. Jordi Cañas, portaveu del partit i cap de llista al Parlament Europeu, ha fet una atenció als mitjans davant del Dimoni de Badalona i el lloc triat no ha estat casualitat. Cañas ha dit que aquest divendres el símbol badaloní cremarà i que, en sentit metafòric, també ho ha de fer el procés.

Jordi Cañas constata que cal mirar a futur i que s'han d'evitar formules obsoletes que no han funcionat, assegura, com el tripartit o el pacte del Majestic. Assenyala que ara cal iniciar un nou capítol en la història de Catalunya on Ciutadans, afirma, pot ser clau per condicionar el proper Govern de la Generalitat.

Jordi Cañas és el portaveu de Ciutadans i cap de llista als comicis europeus

A més, Cañas també ha avançat els tres primers noms de la llista per a les properes eleccions europees; L'acompanyaran a Europa Javier Nart com a número 2 i Maria Boadella anirà en tercera posició. Tancarà la llista electoral Begoña Villacís, qui va ser vicealcaldessa de Madrid.