Com encaren els badalonins la tornada de les vacances?

Com encaren els badalonins la tornada de les vacances?
Berta Soler / Judit Larios
01/09/2023 - 20:32

Badalona - Amb l'arribada de setembre comença de nou la rutina per a molts badalonins i badalonines. Els més menuts tornen a les aules, uns amb més il·lusió que d'altres, i joves i adults accepten que la fi de l'estiu està ben a prop. Hem sortit al carrer a preguntar-los com han passat les vacances i com es preparen la tornada a la rutina.

La tornada de les vacances d'estiu no és del tot agradable per a la majoria. S'acaben els dies de tranquil·litat i tornen les obligacions i les responsabilitats. Els més afortunats han pogut gaudir d'uns dies de desconnexió i encaren la tornada amb energia. D'altres, però, ja fa dies que ja han agafat el ritme laboral. D'altres menys sortosos els ha tocat treballar tot l'estiu, però ara els arriben les esperades vacances:

Molts pares intenten que els petits tornin paulatinament als horaris habituals, però els més grans confessen que aprofiten fins a l'últim minut per gaudir del temps lliure.

I els més esperançats aprofitaran, asseguren, els últims dies de bon temps i el pont de l'11 de setembre per esgarrapar els últims moments d'aquest estiu.