El badaloní Arnau Carbonell revela com és ser fotògraf oficial del president de la Generalitat

El badaloní Arnau Carbonell revela com és ser fotògraf oficial del president de la Generalitat
Berta Soler Mercader
24/01/2024 - 18:39

Badalona - Capturar l'escena en el moment clau, ser invisible i adaptar-se ràpidament a cada situació. Aquestes són les principals tasques que fa el badaloní Arnau Carbonell com a fotògraf oficial de l'actual president de la Generalitat, Pere Aragonès. Fa gairebé quatre anys que treballen plegats, que descriu com un temps de molts sacrificis que li ha servit per humanitzar la política.

Mapa dels municipis que es declaren àrees tenses
Autor: Arnau Carbonell

Entre múltiples reunions i trucades, l'Arnau ha d'estar sempre ben atent per capturar la figura institucional més important de Catalunya. L'ha acompanyat també a diferents viatges oficials, com Nova York, Xile o Corea, que descriu com molt intensos i gens turístics. Explica que amb aquest temps ha après a inhibir-se de tot el que sent i concentrar-se a fer la seva feina que, gairebé sempre, l'enganxa inesperadament.

L'Arnau Carbonell, entrevistat aquest dimarts al Badalona 360.

La seva íntima experiència entre les altes esferes de la política li ha servit per veure-la com un espai proper i humà. A banda de fotografiar figures polítiques, l'Arnau té un ampli repertori de records fotogràfics, des de concerts, retrats o imatges espectaculars que ens regala la natura.