Com incorporar la intel·ligència artificial a la feina: el BCIN s'omple d'empresaris interessats a aprendre'n

Com incorporar la intel·ligència artificial a la feina: el BCIN s'omple d'empresaris interessats a aprendre'n
Sara Nicolás
29/09/2023 - 16:00

Badalona - Incorporar la intel·ligència artificial a les empreses per tal de desfer-se de les tasques més copioses. El BCIN aconsegueix un èxit absolut a la seva xerrada aquest dimecres per conèixer la popular eina ChatGPT i reuneix una seixantena d'empresaris interessats.

És una eina que ha arribat per quedar-se i que, segons els experts, deixarà enrere a les empreses que decideixin no implementar-la en el seu dia a dia. La jornada sobre intel·ligència artificial ha mostrat als empresaris els beneficis del ChatGPT, un programari a l'abast de tothom i que pot encarregar-se de feines com redactar informes o mails. Una sessió que el BCIN ha presentat en el marc del projecte de la digitalització empresarial i que ha anat a càrrec de l'empresari Javier Molina, CEO de Nova STUDIO.

El gran interès dels empresaris per assistir a la jornada ha posat de manifest la importància que donen a plantejar-se implementar la intel·ligència artificial als seus negocis. La xerrada va aconseguir omplir totes les cadires que el BCIN havia planificat per a l'acte, aplegant una seixantena d'empresaris. Tenint en compte que una vintena més d'interessats no va poder assistir-hi, des de l'organització es plantegen fer una segona edició de la jornada.

chat gpt 2

chat gpt 4