Comença el muntatge de guinguetes a les platges de Badalona

Comença el muntatge de guinguetes a les platges de Badalona
Quim García / Sara Nicolás
19/05/2023 - 14:38

Badalona - Un dels elements clàssics de l'estiu comença a ser present a les platges de Badalona. Les primeres guinguetes s'estan instal·lant des dels darrers dies i està previst que entrin en funcionament abans de finals de mes.

El nou contracte d'adjudicació de guinguetes, preveu instal·lar un total de 8 al litoral badaloní, i aquests dies ja es poden veure els materials que formaran part de la seva estructura durant tot l'estiu. Ja ha començat el muntatge d'un dels establiments habituals a la platja de la ciutat, el KaiLua, que enguany estrena ubicació a la Platja del Pont d'en Botifarreta. Xavi Grivé, responsable del KaiLua, assegura que, tot i que en un principi els entristia deixar la Platja dels Pescadors, ara veuen molt potencial a la nova localització.

Ens hem mogut 300 metres, estem al costat del Club Nàutic Bétulo i estem molt contents. En un principi ens preocupava no estar a sobre de la sorra, però estem a primera línia de mar i posarem una zona de sofàs. Al final tenim més avantatges que inconvenients.

MUNTATGE GUINGUETES

L'endarreriment de les licitacions ha fet que les guinguetes no estiguessin a punt per a les Festes de Maig, com s'havia anunciat anteriorment. El nou contracte, amb quatre anys de vigència substitueix l'anterior, del 2017, i incorpora novetats com la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual o majors de 55 anys per treballar a les guinguetes.