En marxa el joc de rol Sobreviu al Badiu, amb rècord de participants

En marxa el joc de rol Sobreviu al Badiu, amb rècord de participants
Laura Valverde
08/05/2024 - 14:50

Badalona - Ja està en marxa el joc badaloní Sobreviu al Badiu, que enguany ha batut el rècord de participants, amb 457 inscrits. Es tracta d'un joc de rol, creat per la Comissió de Festes de Badalona, on l'objectiu principal és eliminar a la resta de participants per tal d'aconseguir el nombre més gran de punts.

En la seva 4a edició el joc de rol estrena novetats com l'augment del nombre de víctimes a TRES, que canvien cada tres dies, a més d'una vida extra. L'arma per matar és un toc al melic amb el dit, al crit de «Sobreviu al Badiu» i el barret de la Comissió de Festes, l'eina necessària per poder-te salvar del teu assassí. D'aquesta manera, la Comissió de Festes aconsegueix el seu objectiu d'augmentar la participació en les activitats de les festes de maig.

sobreviu al badiu mireia

La Nit del Mono va ser el tret de sortida de les festes, però també una nit on els jugadors del Sobreviu al Badiu van complir amb les seves tasques com assassins. De fet, durant els primers tres dies han tingut lloc prop de 100 morts. Ara, encara queden nits claus com la Nit de Sant Anastasi, on milers de badalonins i badalonines es trobaran i tot fa preveure que hi haurà un gran nombre de morts. El joc finalitzarà el 18 de maig, el mateix dia que es farà l'entrega de premis als guanyadors durant la nit de Cal Txiringu.