Comença la celebració de Sant Jordi amb la signatura d'autors a la 44a Fira del Llibre

Comença la celebració de Sant Jordi amb la signatura d'autors a la 44a Fira del Llibre
Judit Larios / Sara Nicolás
21/04/2024 - 20:28

Badalona - Una quarantena d'autors han signat els seus llibres aquest cap de setmana a la 44a Fira del Llibre de Badalona, a la plaça Pompeu Fabra, on ja es respirava l'ambient previ a Sant Jordi. Tot i que ja sense autors, les parades de llibres continuaran instal·lades fins dimarts.

Durant els dos dies, els protagonistes de la fira han sigut, a banda dels llibres que omplien les parades, els autors i il·lustradors que dedicaven les obres als seus lectors. S'han pogut trobar noms com Rogeli Herrero, amb 'El gran Peret', una biografia il·lustrada del conegut com el rei de la rumba catalana, o la periodista Txell Feixas, repetint amb el seu llibre 'Aliades'. També hi ha hagut molta presència badalonina. És el cas de l'escriptora Sílvia Soler, amb la seva darrera novel·la 'Estimada Gris', publicada al setembre.

Una de les autores que ha aplegat més persones fent cua esperant la seva signatura ha estat la també badalonina Rocío Bonilla. L'escriptora i il·lustradora del conte 'De quin color és un petó?', traduït a més de vint idiomes, ha firmat la seva darrera proposta: 'Una de monstres'.

sant jordi 4

Però a banda de les trobades entre autors i lectors, moltes de les persones que han passejat per la fira també han aprofitat per començar a comprar els llibres per la Diada. Des de la llibreria Saltamartí assenyalen que hi ha una gran diversitat entre les obres venudes.

En total, a la Fira del Llibre hi participen nou llibreries de la ciutat i una editorial, que ofereixen tant llibres nous com de segona mà. Enguany, estarà instal·lada durant quatre dies, un dia més que en edicions anteriors.

sant jordi 5

sant jordi 2

sant jordi