Comença una nova temporada de l'Imserso amb possibles endarreriments

Comença una nova temporada de l'Imserso amb possibles endarreriments
Redacció / Agència
30/08/2023 - 10:58

Badalona - Arrenca una nova temporada de l'Imserso 2023-2024. Tot i això, es preveuen endarreriments en la venda de viatges, com ja va succeir l'any passat que, per temes burocràtics, es van vendre al desembre i no al setembre. Les agències de viatges avisen que es pugui repetir aquesta situació, provocant 'possiblement' menys reserves.

Enguany, una sola empresa ha guanyat tota la contractació. Es tracta del grup turístic mallorquí Ávoris Corporación Empresarial. És la primera vegada que passa i ja ha rebut les crítiques de diversos operadors turístics, que han presentat recursos contra aquesta decisió al Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals. Uns recursos que es desconeix si s'admetran a tràmit. I, per tant, el govern espanyol apunta que de moment no preveu un endarreriment en l'inici dels viatges. La gerent de la patronal de les agències de viatges ACAVE, Catiana Tur, explica que si s'admeten a tràmit això sí que podria provocar demores.

El programa Imserso permet que els hotels es mantinguin oberts durant les temporades baixes. Aquest any, en el concurs es convocaven gairebé 900.000 places per a persones grans a tot l'Estat, que poden sol·licitar diferents paquets de viatges:

🧳 Visitar la zona costanera peninsular, és a dir, Catalunya, Andalusia, la Regió de Múrcia i el País Valencià, amb i sense transport (de 8 a 10 dies).

🧳 Visitar la zona insular: Illes Balears i les Illes Canàries amb i sense transport (de 8 a 10 dies).

🧳 Turisme d'Escapada, que inclou circuits culturals, turisme natural, capitals de província i visitar Ceuta i Melilla (estades de 4, 5 i 6 dies).

Segons la destinació i la duració, els preus poden variar entre els 125 i els 436 euros.

AEROPORT