Comencen les processons de Setmana Santa a Llefià

Comencen les processons de Setmana Santa a Llefià
Judit Larios
24/03/2024 - 16:19

Llefià, Badalona - Aquest cap de setmana han arrencat les processons a Llefià. Dissabte va ser el torn de la de Passió, mentre que avui, Diumenge de Rams, ha sortit el pas de 'La borriquita'. Desenes de nens han beneït les palmes i els palmons a la plaça Azorín, el qual ha suposat un canvi d'ubicació per primera vegada en dècades.

Després de treure el pas de 'La borriquita' de la parròquia de Sant Antoni de Pàdua, el capellà ha fet la primera benedicció. Tot seguit, una vintena d'infants han carregat la imatge per recórrer els carrers del barri. Paral·lelament, s'ha celebrat la missa. La desfilada ha acabat de nou a la plaça Azorín, que ha substituït la que fins ara era la localització habitual de la benedicció, l'escola Maria Ward.

benedicció palma
Desenes d'infants beneeixen les palmes i palmons

Tot i el plovisqueig, des de la Hermandad del Santísimo Cristo Redentor y Nuestra Señora de la Soledad assenyalen l'increment de fidels a les dues processons respecte a l'any passat. Aquest divendres serà el torn de la tradicional Processó del Santo Entierro de Llefià. Una cita molt esperada pels adeptes i que s'espera que sigui multitudinària.

processó borriquita 2
La processó transporta el pas de 'La borriquita' pels carrers de Llefià

📺 A continuació podeu veure la notícia informativa de la processó: