Compàs d'espera

Compàs d'espera
Ramon Duran
10/07/2023 - 15:42

Badalona - Finalment, la roda de premsa del president del CF Badalona Miguel Ángel Sánchez, per tal d'anunciar el rumb que haurà de prendre l'entitat la pròxima temporada, i que s'havia d'haver fet aquest dilluns, ha quedat ajornada per dimecres.
S'haurà d'esperar per determinar si la temporada vinent hi haurà un sol Club Futbol Badalona jugant a la tercera federació, o bé, si finalment hi ha hagut acord amb el Badalona Futur (Ex Costa Brava) i la pròxima campanya i tornaria a haver-hi dos equips, amb un altre a la segona federació. En els darrers dies les negociacions han estat intenses i malgrat que el tema de l'absorció ja estaria força encaminat, les condicions que demana la part que representa al Badalona Futur, no són acceptades per part del Club Futbol Badalona, que no està per la labor que segueixin algunes de les persones que fins ara estaven vinculades al Futur, ja que es considera que la temporada passada no es van complir amb les expectatives. El desenllaç final serà aquest dimecres, on es donaran tots els detalls del procés i de com queda la situació . Després de tant de sacrifici, el president del Badalona Miguel Ángel Sánchez no vol llançar la tovallola, però considera que el club va fer un gran esforç el curs passat per intentar absorbir el Costa Brava, i ara aquest projecte ha de prendre un altre rumb per continuar amb garanties.
Per la seva banda, el Club de Futbol Badalona Futur va emetre un comunicat a través de les xarxes socials, en el que indica que confia a poder culminar la fusió amb el Club Futbol Badalona durant la temporada 2023-2024, i que la seva intenció sempre ha estat arribar a una entesa. El comunicat afegeix, que confien en el fet que tot i els entrebancs es pugui arribar a executar l'operació.