Compte enrere per Camela i Mojinos Escozíos

Compte enrere per Camela i Mojinos Escozíos
Susana Soldado
07/09/2023 - 14:59

Badalona - Tot a punt perquè l'amfiteatre del Gran Sol aculli els concerts de Camela i Mojinos Escozíos aquest cap de setmana. L'associació de veïns es mostra agraïda al nou govern d'haver agilitzat al màxim els tràmits després de dues cancel·lacions. Acusen l'anterior executiu de no haver fet els deures.

AMFITEATRE GRAN SOL

L'Associació de Veïns del Gran Sol ultima els darrers preparatius de la sisena edició del Festival de Música Gran Sol. Camela i Mojinos Escozíos actuaran finalment diumenge dia 10 i dilluns dia 11 a dos quarts de deu del vespre. Ho faran després que la mostra s'hagués de suspendre dues vegades per problemes en la tramitació administrativa de la producció. Els veïns assenyalen com a responsable l'anterior govern i asseguren que la primera reunió per preparar l'edició d'enguany va ser a l'octubre.

Jordi Mesas és el president de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià-Gran Sol

Des de l'entitat esperen omplir l'amfiteatre del Parc del Gran Sol, amb capacitat per a prop de 5mil persones. També asseguren que el veïnat esà molest perquè el festival no es va poder celebrar per les festes del barri. Tant Camela, diumenge, com Mojinos Escozíos, dilluns, actuaran a dos quarts de 10 de la nit al Festival de Música del Gran Sol que se celebrarà a l'amfiteatre del Parc del Gran Sol. Prèviament, Flamenco Vivo i Javier Ginés faran de teloners. L'entitat de veïns també aprofitarà per lliurar els tradicionals premis Sant Jordi. L'entrada és gratuïta.