Comuns Badalona anima a totes les persones d'esquerres i ecologistes a votar a les pròximes eleccions europees

Comuns Badalona anima a totes les persones d'esquerres i ecologistes a votar a les pròximes eleccions europees
Jordi Ribàs / Martí Vinyes
21/05/2024 - 20:24

Badalona - Comuns Badalona anima a totes les persones d'esquerres i ecologistes a votar a les pròximes eleccions europees el 9 de juny. Ho han fet en un acte celebrat a Badalona, al centre cívic Can Pepus, des d'on també han fet una crida a frenar l'onada de l'extrema dreta que, diuen, està agafant força a tot el món.

Júlia Miralles, doctora en ciència política i Directora Executiva i Internacional dels Comuns, ha protagonitzat l'acte, centrat a explicar la importància de les polítiques europees i de participar en les eleccions. Per Miralles, la dreta i l'extrema dreta han aconseguit marcar l'agenda europea i, per exemple, impulsar un nou pacte de migracions i asil que, pels comuns, vulnera els drets de les persones refugiades.

Però els comuns també alerten que, si governa la dreta, poden tornar a imposar retallades. Per això, Miralles fa una crida a votar forces progressistes el pròxim 9 de juny. Una crida a la qual s'hi suma la branca local del partit, Badalona En Comú, que han organitzat l'acte per conscienciar els badalonins de la importància de votar a les europees.

Els comuns també han començat a difondre un díptic que resumeix les polítiques més importants que es decideixen a Brussel·les.