Confiança en la feina

Confiança en la feina
Ramon Duran
18/10/2023 - 13:58

Badalona - Després de 6 jornades disputades de lliga, el Seagull no ha acabat de trobar la regularitat desitjada a la competició de lliga. L'equip que dirigeix Pol Fernández es manté invicte en el campionat, però ha sumat 5 empats que són insuficients a l'hora de sumar punts.

El desencert a l'hora de concretar de cara a porteria, un excés de relaxació en altres moments i el fet de necessitar temps per conjuntar un equip amb moltes cares noves, on hi ha hagut diverses lesions, són els motius principals pels quals l'equip encara el Seagull no ha pogut enganxar-se a la zona alta de la classificació. Des de la plantilla del conjunt badaloní hi ha el convenciment que s'estan fent bé les coses, que s'està treballant molt bé, i que les victòries no trigaran a arribar. En aquest sentit, la capitana Alba Gordo ho té molt clar' Des de fora s'està treballant molt bé i no ens falta de res. Hem de continuar insistint perquè s'està fent bona feina i al final les victòries arribaran'

El pròxim compromís del Seagull, on buscarà la segona victòria a la lliga, serà diumenge a les 5 de la tarda al camp de l'Stadium Casablanca de Saragossa.