Conseller Elena: 'La percepció d'inseguretat es combat veient el ciutadà la presència policial'

Conseller Elena: 'La percepció d'inseguretat es combat veient el ciutadà la presència policial'
Sara Nicolás
21/04/2024 - 18:08

Casagemes, Badalona - L'increment progressiu de la plantilla de Mossos d'Esquadra millorarà la percepció de seguretat a Badalona. Així ho ha afirmat l'actual conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, qui ha participat aquest diumenge en un Vermut Republicà a la plaça del Sol, al barri de Casagemes.

vermut republicà joan ignasi elena (4)
El conseller d'Interior Joan Ignasi Elena al 'Vermut Republicà'

L'acte organitzat pel grup municipal d'ERC ha aplegat una cinquantena de persones que han gaudit d'un vermut amb la presència del conseller del govern de la Generalitat. Durant la trobada, els veïns han aprofitat per traslladar les seves inquietuds en termes de seguretat al conseller. Elena, tot i que assegura que Catalunya és un país segur, assegura que la percepció d'inseguretat és una tasca pendent. La solució, afirma, rau en augmentar la policia catalana, amb l'horitzó d'arribar als 22.000 agents l'any 2030.

vermut republicà joan ignasi elena (3)
El conseller Joan Ignasi Elena amb el president d'ERC a Badalona Àlex Montornès

El vermut s'ha iniciat amb un col·loqui on tant el conseller com el president del grup municipal, Àlex Montornès, han expressat la importància de mantenir ERC al govern català a les eleccions del 12 de maig. També ho ha fet el badaloní Jaume Najarro, qui anirà al número quaranta-cinc de la llista del partit. Recordem que, a banda de Najarro, hi ha tres representants més del Baix Besòs a la llista de la formació. Es tracta dels colomencs Ana Balsera i Abul Kalam i de l'adrianenc Martí Oliver.

vermut republicà joan ignasi elena (1)
'Vermut Republicà' a la pl. del Sol, Casagemes