Constituïts amb normalitat els 45 locals electorals en un matí amb afluència moderada de votants

Constituïts amb normalitat els 45 locals electorals en un matí amb afluència moderada de votants
Sara Nicolás / Sílvia Villarroel
28/05/2023 - 13:47

Badalona - A les 9 del matí obrien portes els 45 locals electorals arreu de Badalona amb motiu de les eleccions municipals. Més de 156.000 badalonins i badalonines han estat cridats avui a les urnes, on hauran d'escollir entre les 11 candidatures que es presenten als comicis.

JORNADA ELECTORAL

Les primeres hores de la jornada s'han caracteritzat per un ambient calmat on l'afluència de votants ha estat constant però poc massiva, tot i que ens alguns coll·legis, com el Lola Anglada, s'han registrat cues a primera hora que s'han solucionat ràpidament.

LOLA ANGLADA

Amb tot, l'Ajuntament assegura que el matí s'ha desenvolupat amb normalitat i que les més de 250 meses electorals s'han constituït sense incidents. Els primers a apropar-se als col·legis electorals han estat, sobretot, persones d'edat més avançada.

ELECCIONS MUNICIPALS BADALONA MESES ELECTORALS

Des de Badalona Comunicació seguirem l'última hora d'aquest diumenge electoral amb un ampli desplegament informatiu. Comptarem amb dos informatius a les 8 del vespre a Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat i un programa especial, mitja hora més tard, per seguir en directe els resultats electorals.

ELECCIONS 28M