Continuen els apuntalaments a l'illa de Canigó arran l'aparició d'esquerdes

Continuen els apuntalaments a l'illa de Canigó arran l'aparició d'esquerdes
Sara Nicolás / Berta Soler / Judit Larios
05/03/2024 - 13:51

Badalona - Durant aquest matí s'ha començat a apuntalar un total de 6 habitatges del número 15 del carrer del Canigó. Ahir es va prendre la decisió arran l'aparició d'unes esquerdes. En aquest cas, però, s'ha optat per instal·lar puntals «aeris», un sistema menys intrusiu que els tradicionals per tal que els veïns hi puguin conviure.

Els veïns asseguren sentir-se més segurs després que els arquitectes municipals i l'empresa contractada per l'Ajuntament els hagi concretat els treballs que es duran a terme. En concret, se'ls ha comunicat que, a partir d'ara, quan sigui possible s'apuntalarà amb puntals aeris a les cantonades de les habitacions.

APUNTALAMENTS CANIGÓ (4)

Uns treballs que s'havien de fer ahir a la tarda i l'ajornament dels quals va indignar els veïns, que van esperar més de quatre hores. El govern local, però, assegura que es va posposar l'apuntalament perquè van haver de fer sondejos no previstos en el bloc adjacent. De fet, molts dels veïns critiquen la manca d'informació per part de l'executiu local sobre l'estat dels seus immobles i que els comunicats arriben tard. Aquest és el setè immoble de la zona que requereix apuntalament. Al llarg del dia d'avui, però, els operaris apuntalaran altres edificis de la zona, tot i que encara no han transcendit els immobles concrets.

APUNTALAMENTS CANIGÓ (2)