Cop de realitat a Olot

Ramon Duran
08/10/2023 - 22:47

Olot - El Badalona perd 1 a 0 al camp de l'Olot i es situa en el penúltim lloc de la classificació a la cinquena jornada de lliga. Els escapulats només han marcat un gol en cinc partits.

L'Olot ha estat clarament superior a l'equip badaloní, que, així i tot , ha quallat un bon partit en l'àmbit defensiu, però que a l'hora de trepitjar l'àrea rival deixa molt a desitjar. A la primera part els gironins han disposat de diverses ocasions per marcar, però les bones actuacions del porter del Badalona Craviotto, han impedit la diana dels locals. En el segon temps , Craviotto ha tornat a intervenir en una ocasió força clara dels de la Garrotxa. A mesura que anaven passant els minuts, el Badalona ha fet un pas endavant, i ha disposat d'alguna opció per fer el primer gol, amb possibilitats per Dani Homet i Adri Rivas, que no han pogut definir. Però a manca de 4 minuts, l'Olot no ha perdonat i en una acció de contracop ha aconseguit marcar l'únic gol de l'enfrontament que li ha donat els 3 punts.

Tercer desplaçament i tercera derrota del Badalona fora de casa. La diferència del partit al camp de l'Hospitalet on els de Santi Álvarez van rebre 4 gols, és que l'equip avui ha sabut competir contra un rival superior, però és evident que en l'actualitat es troba lluny de plantilles com Hospitalet i Olot que lluitaran pel títol.