Crispació entre els veïns de la Morera per les obres al barri

Crispació entre els veïns de la Morera per les obres al barri
Àlex Valero
29/05/2023 - 21:20

Badalona - La plaça de Bac de Roda del barri de la Morera fa més de 6 mesos que està en obres. Unes obres que estan generant crispació entre el veïnat del barri perquè diuen que hi ha altres necessitats més urgents que aquesta reforma. A més, manifesten que en cap moment han pogut donar la seva opinió abans de l'inici del projecte.

Les obres consisteixen a convertir la plaça en un espai verd i alhora fer més grans les voreres. No obstant això, el veïnat reclama que abans de començar un projecte que supera el milió d'euros, s'haurien de satisfer urgències com la millora de l'enllumenat, l'asfalt dels carrers i la reforma de les voreres.

obres

A més, segons els veïns, les obres provoquen una manca d'aparcament per l'augment de les voreres. Una decisió que perjudica directament als comerços de la Morera perquè, diuen, els clients no tenen possibilitat d'aparcar, sobretot aquells que venen d'altres barris. Davant la problemàtica, expliquen que l'Ajuntament va proposar la solució temporal d'aparcar al carrer Joan d'Àustria. Una alternativa que no la consideren suficient, ja que veuen com la situació no canvia i els ingressos baixen.

Ara demanen al nou govern que es constituirà a finals de juny que escolti les seves queixes i agilitzi les obres.