'Cupido' celebra l'amor aquest dissabte en el Cruïlla Hivern

'Cupido' celebra l'amor aquest dissabte en el Cruïlla Hivern
Laia Martínez
18/01/2024 - 17:57

Badalona - El grup indie-pop 'Cupido', format pel traper badaloní Pimp Flaco i els canaris Solo Astra, actuaran aquest dissabte 20 de gener a Razzmatazz, en el cicle hivernal del Festival Cruïlla.

Aquesta banda se suma a altres artistes com Pol Batlle, Antònia Font, Pau Vallvé o Sidonie que passaran pel Cruïlla Hivern d'aquest 2024. Un festival que té programat una trentena de concerts fins al 23 de febrer a diferents sales de Barcelona. La majoria dels concerts ja tenen entrades exhaurides i el de 'Cupido', per exemple, n'és un dels que ha fet sold out.

'Cupido' ha publicat dos àlbums: 'Préstame un sentimiento', un dels més escoltats l'any 2019 a Espanya, i 'Sobredosis de amor', amb temes pop que parlen dels diferents estats de l'enamorament. Aquests artistes també han col·laborat amb altres cantants de renom, com són Lola Índigo i Alizzz, amb el remix d''Autoestima'. Un hit estiuenc del 2019, que parla sobre l'amor propi i que acumula al canal de Youtube 7,7 M de reproduccions. Per aquest inici d'any també tenen programat un altre concert. Coincidint amb Sant Valentí, aquest 14 de febrer actuaran al WiZink Center de Madrid. I és que és una data molt assenyalada: Daniel Hernandez (Pimp Flaco) va néixer el 14 de febrer del 1994.

📷 Foto: instagram.com/cupidoamorciego