Dani Miret explica el seu ofici a i5

Dani Miret explica el seu ofici a i5
Ferran Vinaixa
25/01/2024 - 21:47

Badalona - El segon entrenador del Joventut a l'ACB, Dani Miret, ha passat un matí ben diferent. El tècnic verd-i-negre ha començat al dia a l'Escola Ventós Mir, concretament a la classe d'Infantil 5 on hi ha el seu fill Miquel. L'objectiu era explicar quin és el seu ofici, i respondre els dubtes que tenen els més petits pel que fa a com funciona un esport com el bàsquet.

MIRETmiquel
Foto: Xavi Ballesteros


L'experiència per aquests alumnes de la Ventós Mir ha estat molt enriquidora, però també ho ha estat per Dani Miret que s'ha vist sorprès per algunes de les preguntes que li han fet, com per exemple de quin material estan fetes les samarretes de bàsquet professional, com es decideix canviar a un jugador, o quants àrbitres hi ha en un partit de bàsquet.

MIRET CLASSE
Foto: Xavi Ballesteros

A banda d'explicar tots aquests conceptes, Miret també a aclarit als alumnes que l'escoltaven amb molta atenció que existeixen diferents tipus de pilotes d ebàsquet depenent de les edats dels jugadors, unes més gran i d'altres més petites.
Tambe ha explicat com s'estructura una pista i perquè, o quants equips de bàsquet hi ha aproximadament al país ( uns 417 només a Catalunya).

MIRET123
Foto Xavi Ballesteros

A partir d'aquí, Dani Miret s'ha compromès a convidar-los un dia al Palau Olímpic perquè puguin comprovar, entre d'altres coses, com són d'alts els jugadors de la Penya, un invitació que els més pettis han acceptat de seguida.