Dani Miret veu Ricky com una oportunitat històrica i explica la 'fórmula Prey'

Dani Miret veu Ricky com una oportunitat històrica i explica la 'fórmula Prey'
Xavi Ballesteros
20/06/2024 - 22:55

Badalona - El badaloní Dani Miret es va convertir per sorpresa en l'entrenador de la Penya a 6 jornades per acabar la temporada en ser destituït Carles Duran. Només dos mesos després està fent una plantilla que sembla que il·lusionarà. El tècnic del Joventut ha estat avui el convidat a l'última tertúlia de la temporada a Televisió Badalona juntament amb els periodistes badalonins Julián Felipo i Dani Fernández. El màxim responsable verd-i-negre ha parlat obviament de la possibilitat que Ricky Rubio pugui tornar a la Penya 15 anys després.

Ricky Rubio, una oportunitat per la Penya

L'hipotètica arribada del base d'El Masnou faria que la Penya tingués quatre bases perquè hi ha Guillem Vives, s'ha fitxat Van der Vuurst i ja està lligat el nord-americà Devon Dotson. Per Dani Miret això no seria un problema per fer-li espai a una estrella com Ricky Rubio.

Jugar amb 4 'petits'

Finalment, el tècnic verd-i-negre va subratllar que està molt il·lusionat amb la plantilla que s'està fent i va explicar la nova fórmula que ha inventat la Penya per enviar Rubén Prey als Estats Units però com a cedit i amb l'opció de recuperar-lo al cap d'un any.

La fórmula Rubén Prey

El Joventut està pendent del fitxatge d'un quatre per tancar la plantilla tot a l'espera del què acabi passant amb el base d'El Masnou, una decisió que no serà immediata perquè cal esperar la decisió del Barça primer i després parlar amb el jugador.