Daniela Terol i Nacho Lima dominen en les primeres Iberdrola Skate Series de Badalona

Daniela Terol i Nacho Lima dominen en les primeres Iberdrola Skate Series de Badalona
Albert Guerra
02/06/2024 - 21:03

Skate Agora - Badalona s'ha convertit aquest cap de setmana en la capital de l'skate. Les pistes de l'Agora han acollit les Iberdrola Skate Series per primera vegada amb més de 60 patinadors i més de 5000 aficionats durant els tres dies de competició.

Ni la pluja del dissabte ha pogut aturar l'arribada de les primeres Skate Series a la nostra ciutat. Patinadors arribats de tot el món han competit en les categories masculina i femenina de l'street skateboarding amb dos dominadors clars: Nacho Lima i la maresmenca Daniela Terol. Terol, té només 15 anys i és la vigent campiona d'Espanya. No només és la gran perla catalana de l'skateboarding sinó que també té moltes opcions de participar als Jocs Olímpics de París. Així parla Daniela Terol després de guanyar les skate series de Badalona:

En categoria masculina la gran esperança era el madrileny Gabi Ferrero, però una mala primera ronda li ha passat factura i no ha pogut acabar en el podi. Així ho explica:

La jornada no només va tenir skate sinó que també va comptar amb actuacions musicals, activitats per als més petits i també una batalla de reestyle entre Gazir i El Menor. Amb tot plegat s'ha tancat un cap de setmana memorable. L'esdeveniment ha estat organitzat per l'Ajuntament de Badalona, el Comitè Nacional d'Skate, la Federació Espanyola de Patinatge, Urban Roosters i Iberdrola.