David Torrents, número 23 a la llista de Puigdemont

David Torrents, número 23 a la llista de Puigdemont
Montse López / ACN
05/04/2024 - 18:37

Badalona - L'exregidor de Junts a l'Ajuntament de Badalona, David Torrents, serà el número 23 de la llista que encapçala Carles Puigdemont a les eleccions del 12 de maig. La formació independentista ha destacat que el global de noms que conformen la candidatura respon a la demanda d'unitat del conjunt de sectors socials.

A través d'un comunicat, després que l'executiva del partit hagi aprovat les llistes per unanimitat, la formació assegura que l'objectiu de Junts+ Puigdemont per Catalunya és capgirar la tendència a la decadència en l'autogovern i oferir un govern amb lideratge que sigui capaç de recuperar el pols de Catalunya amb l'horitzó de culminar amb èxit el procés d'independència iniciat l'octubre de 2017.

Pel que fa a la llista, l'empresària Anna Navarro serà la número 2, i l'exconseller Josep Rull el 3. L'exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, tanca simbòlicament la candidatura. David Torrents, al 23, assegura que cal afrontar de cara els reptes de país i reitera el seu compromís de representar Badalona i la comarca a la llista encapçalada per Puigdemont.