L'Hospital Quirón Salud Badalona es prepara per atendre 150.000 visites anuals

L'Hospital Quirón Salud Badalona es prepara per atendre 150.000 visites anuals
Susana Soldado
14/06/2023 - 15:17

Badalona - El nou Hospital Quirón Salud Badalona obrirà les portes després de l'estiu. Ubicat al costat del Parc de Can Solei-Ca l'Arnús, el centre donarà cobertura sanitària privada al Barcelonès Nord i el Maresme, unes 100.000 persones. Amb més de 35 especialitats, fa una aposta clara per la pediatria i les especialitats de complexitat neurològiques, així com la cirurgia ginecològica i obstetrícia.

QUIRÒFAN HOSPITAL QUIRON

El nou hospital que el grup sanitari posa en marxa a Badalona té 15.000 metres quadrats, dels quals 600 metres quadrats són urgències. Des del centre destaquen la dimensió del servei que tindrà una àrea separada per a pediatria. El gerent de l'hospital, el doctor Josep Lluís Vega, en té experiència, ja que va dirigir el servei d'urgències de l'Hospital Municipal.

L'Àrea de la urgència pediàtrica a la que destinem triatge, consultes, boxes per l'atenció de nens més complexes i una sala d'observació amb entrada de llum natural. I també tota una àrea per l'atenció de pacients adults.

NOU HOSPITAL QUIRON

Més enllà de les urgències, l'edifici té 4 plantes d'hospitalització amb 72 habitacions, 6 quiròfans, 36 consultes externes i UCI per adults entre altres serveis. Fa una aposta clara per la digitalització amb una àrea específica de diagnosi per la imatge. Tot plegat per arribar a fer unes 8.000 intervencions quirúrgiques i atendre 150.000 visites l'any. Germán Barraqueta, director territorial de Catalunya del grup Quirón Salud, assegura que per al grup obrir un nou hospital a Badalona servirà per completar l'oferta sanitària de la ciutat.

Nosaltres venim aquí a intentar sumar el nostre granet de sorra en el que diem clúster sanitari per intentar generar ocupació i retenir el que ja hi ha. Intentarem contribuir oferint la millor medicina possible.

La intenció del grup és posar en marxa l'hospital al setembre. Es començarà pel servei d'urgències i l'atenció i hospitalització que se'n deriva i, de seguida, les consultes externes i les intervencions quirúrgiques. La intenció és obrir les agendes per programar les visites a les consultes durant el mes d'agost.

HABITACIÓ HOSPITAL QUIRON