La Festa Major d'Estiu de Santa Coloma de Gramenet torna de l'1 al 4 de setembre

La Festa Major d'Estiu de Santa Coloma de Gramenet torna de l'1 al 4 de setembre
Sílvia Villarroel
04/08/2023 - 14:44

Santa Coloma de Gramenet - Santa Coloma de Gramenet es comença a preparar per a la seva Festa Major d'Estiu, que tindrà lloc de l'1 al 4 de setembre de 2023. La ciutat s'omplirà durant aquests quatre dies de música, diversió familiar, i activitats i tradicions culturals.La Festa Major tindrà el tret de sortida divendres 1 de setembre amb el repic de Festa Major i el Seguici Inaugural.

Quatre dies plens d'activitats per a tota la família, on no faltaran les tradicions populars com el ball dels gegants, la cercavila, la trobada castellera, la Migada popular i els Correfocs, entre d'altres. La Fira d'Atraccions i la fira d'entitats s'instal·laran també al Parc d'Europa/Can Zam, i també tindrà lloc durant aquests dies la gran festa gastronòmica del Corretapa, on més de 50 establiments de la ciutat oferiran un tast de les seves especialitats maridades amb una beguda per un preu de 3 euros.

La música no hi faltarà a la festa major amb els concerts de l'Eurovisiva de Tiana, Vicco, que actuarà divendres a la plaça de la Vila. Els nostàlgics tindran l'oportunitat de gaudir del concert dels Mustangs diumenge a la Plaça de la Vila i també al vespre de l'actuació del colomenc Rojas, La Frontera i La Guardia.

La fi de festa serà dilluns 4 de setembre. La nit s'omplirà de llum i color amb el tradicional Piromusical al Parc de Can Zam i el concert de Carlos Baute a l'escenari de la Plaça de la Vila.