Debatre sobre conflictes quotidians a través del Teatre Fòrum

Debatre sobre conflictes quotidians a través del Teatre Fòrum
Mònica Martín | Laia Martínez
14/03/2024 - 21:25

Badalona - El Centre Cívic La Colina ha acollit aquesta tarda el segon Teatre Fòrum, promogut pel Servei de Mediació de l'Ajuntament de Badalona. Una iniciativa creada pel grup de Teatre Social per a Dones de l'Associació de Veïns de Bufalà, i que permet un debat obert sobre conflictes diaris entre el veïnat.

DSCF6754
DSCF6749

'La meva comunitat de veïns: Com fer-se entendre' és un teatre fòrum que tracta temes tan diversos i quotidians entre les comunitats de veïns i veïnes, com són les reunions d'escala, les desigualtats de gènere, les discriminacions per edat o el racisme.

  • Marta López és una de les participants

Una activitat que crea comunitat entre el veïnat i que permet a les actrius dinamitzar el barri.

  • Maria Navarro i Consuelo Calero també formen part del grup d'actrius

A través d'improvisacions teatrals, les actrius es posen a la pell de diferents situacions de desacords o desavinences que es formen entre veïns, de manera interactiva i dinàmica. I és que un cop acaba el teatre comença un debat obert amb el públic. Tothom, petits i grans, hi pot participar en aquest espai de reflexió i expressar la seva opinió.

DSCF6735
  • Isabel Mesas és del Servei de Mediació de l'Ajuntament

Una activitat que es va iniciar aquest febrer al Centre Cívic Torre Mena i que baixarà el teló dijous 4 d'abril al Centre Cívic Sant Roc. Aquesta iniciativa és d'accés gratuït.