Debut amb victòria de Gerard Albadalejo

Ramon Duran
26/11/2023 - 20:44

Badalona - El Badalona ha derrotat per 2 a 0 al Vilafranca en el debut a la banqueta del nou tècnic Gerard Albadalejo. Els escapulats han marcat molt aviat, mitjançant Abel Cortina, que ha aprofitat una pilota solta a l'interior de l'àrea en el minut 3 de partit. Fins al final del primer temps, els badalonins han desaprofitat fins a 5 ocasions de gol per fer el segon, però el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat al descans.
En el segon període el conjunt del Penedès ha introduït diversos canvis i ha mirat d'atacar més cap a la porteria de Craviotto. El Badalona, sense generar tantes ocasions també ha disposat d'un parell d'oportunitats per fer el segon. En el minut 88 Craviotto ha evitat la diana de l'empat del vilafranca amb una gran intervenció a xut de Cargol, i dos minuts més tard, en el 90 Toni Larrosa, que havia desaprofitat diverses ocasions, ha sentenciat el matx fent pujar el segon gol local, deixant el 2 a 0 definitiu.
En la pròxima jornada el Badalona visitarà el camp de la Muntanyesa, per intentar sumar els primers punts fora de casa.