Polèmic final en el debut de Miret a Madrid (95-92)

Xavi Ballesteros
14/04/2024 - 20:30

Madrid - Dani Miret ha debutat com a entrenador a l'ACB amb una derrota increïble (95-92) perquè a 8 segons pel final els àrbitres han anul·lat un 2+1 d'Andrews amb 92-90 perquè han considerat que el tap de Yabusele ha estat després de tocar el cèrcol i no el taulell. Un triple de Deck al darrer segon ha enfonsat a la Penya. Els verd-i-negres han topat amb un Madrid que ha sortit en ratx (15-8) però l'explosió de Kraag amb tres triples en tres intents han servit per canviar la dinàmica (30-33). En aquesta fase Tomic ha donat una lliçó de joc davant Tavares amb 10 punts però sobretot dominant-lo amb autoritat. Un triple de Ribas i una cistella del pivot croat han donat la màxima diferència al descans (37-45). El Madrid ha necessitat 2 minuts per empatar el matx (46-46) i s'ha entrat en una fase d'igualtat. Al tram final dos triples seguits de Yabusele i d'Hezonja que semblaven (88-79). Però dos triples de Ribas i Ruzic han tornat a posar l'emoció (88-85). Un altre triple d'Andrews ha donat vida (91-88). A 15 segons pel final Andrews ha fet un 2+1 amb 92-90. Però els àrbitres l'han anul·lat i el desenllaç final ha estat farcit de polèmica.