Decepció de l'oposició els primers 100 dies de govern de García Albiol

Decepció de l'oposició els primers 100 dies de govern de García Albiol
Susana Soldado/ Berta Soler/ Sílvia Villarroel
25/09/2023 - 13:53

Badalona - Balanç negatiu dels 100 primers dies de govern de Garcia Albiol per part de l'oposició, que l'acusa de no tenir projecte de ciutat. Defensen que l'executiu popular està fent una política de màrqueting amb anuncis com l'arbre de Nadal o la moratòria de la Zona de Baixes Emissions, però oblida els grans reptes de ciutat, com solucionar els problemes de vulnerabilitat de les famílies de Badalona.

Tots els partits de l'oposició es mostren decebuts dels primers 100 dies govern. Consideren que l'executiu de Garcia Albiol no està complint amb totes les promeses que va fer durant la campanya. Posen com a exemple el milió d'euros que va prometre que aprovaria al mes de juliol per instal·lar aire condicionat als centres escolars. Una modificació pressupostària que no s'ha portat a ple. Tant PSC com Badalona En Comú Podem creuen que el govern està fent política de màrqueting amb anuncis com l'arbre de Nadal, però hi ha una manca de contingut.

fernando carrera

aida miting central

Tant socialistes, republicans com ecosocialistes també acusen Albiol d'apropiar-se actuacions engegades per l'anterior govern, com ara les obres del pavelló municipal d'Ausiàs March, adjudicades durant el mandat de Guijarro. També de no aprofitar projectes com la remodelació dels polígons industrials. Esquerra Republicana l'acusen de sectari mentre que Guanyem Badalona considera que està mostrant feblesa política i operativa. El titllen de negacionista climàtic i critiquen la seva manca d'implicació davant problemàtiques de ciutat com l'habitatge, l'educació o la cultura.

ERC

dolors 100 dies albiol

Des de l'oposició consideren que l'executiu local no està aprofitant tot el potencial que té amb la majoria absoluta de 18 regidors. Expliquen que troben a faltar saber quines són les polítiques que aplicarà en temes tan importants com l'accés a l'habitatge, la modernització de l'administració pública o l'ocupació.