Definida la Lliga Catalana i l'interés del Barça en Joel Parra

Definida la Lliga Catalana i l'interés del Barça en Joel Parra
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
28/06/2023 - 13:58

Badalona - La Penya ja coneix on i quan començarà la competició oficial de la temporada 2023-2024. Serà l'11 de setembre amb la semifinal de la Lliga Catalana que es jugarà a Lleida.
La Lliga Catalana ACB arriba a la seva 44a edició i comptarà amb els 5 equips catalans de la lliga ACB, Joventut, Barça, Baxi Manresa, Bàsquet Girona i Morabanc Andorra. Girona i Andorra però jugaran una fase prèvia el 7 de setembre a dos quarts de 9 del vespre al Principat, i qui en surti guanyador es classificarà per la final a 4 i s'enfrontarà al Barça en una de les semifinals del dia 11 de setembre. L'altre la protagonitzaran Joventut i Manresa, i serà la primera de les semifinals del dia 11 de setembre a dos quarts de 7 de la tarda. La final es jugarà dimarts 12 de setembre en horari per confirmar. Una final a la qual espera arribar un Joventut que va quedar subcampió la temporada passada en caure en la final jugada a Tarragona contra el Barça per 82 a 92. Enguany la final a 4 es jugarà al Pavelló Municipal Espai Fruita Barris Nord de Lleida en el que és l'any del centenari de la Federació. Feia 5 temporades que la lliga catalana no es disputava en la capital del Segrià.

Per altra banda, en les darreres hores s'ha fet oficial l'interès del Barça per Joel Parra, jugador encara amb contracte amb la Penya. Des del Joventut però asseguren que s'està treballant en una renovació i que en cap cas es plantegen prescindir d'un jugador de la seva rellevància. Parra té una clàusula d'un milió d''euros ni fins al moment ha manifestat la seva intenció de quedar-se a Badalona.