Del Titó, Eufòria, Son Goku o la Barbie fins a la Venus de Badalona: les mones de Pasqua que més triomfen aquest 2024

Del Titó, Eufòria, Son Goku o la Barbie fins a la Venus de Badalona: les mones de Pasqua que més triomfen aquest 2024
Berta Soler Mercader
28/03/2024 - 09:50

Badalona - S'acosta Dilluns de Pasqua i, tot i el gran volum de mones venudes fins ara a la bomboneria Almera, al centre de Badalona, encara queden curiosos que s'hi acosten per comprar-ne una. Les més sol·licitades enguany són sobretot les esportives i les infantils, però també les que simbolitzen la nostra ciutat, com la Venus de Badalona o l'Anís del Mono.

Disseny sense títol

A pocs dies perquè padrins i fillols es reuneixin per menjar la mona plegats, hem visitat la bomboneria Almera. I és que en aquest establiment del carrer del Mar elaboren uns 80 models diferents de mones, de diferents temàtiques, preus i colors. Les que més han triomfat, asseguren, són les del Titó, la Barbie, el Mario Bross o el Son Goku, la Play Station, Eufòria o, fins i tot, de xarxes socials com Tik Tok. A la bomboneria, viuen aquests dies carregats de feina amb molta il·lusió.

Però no només gaudeixen de les mones els més menuts, sinó que també n'elaboren per a adults, com la Venus de Badalona o el reconegut mico de l'Anís del Mono. Totes dues fetes com a rèpliques exactes dels originals.

Per als clients més despitats recorden que encara en queden disponibles per aquests últims dies. D'altra banda, des del Gremi de Pastisseria de Barcelona estimen vendre unes 800.000 unitats.

📺 Notícia audiovisual 28/03/24: