Denuncien un furt d'una bicicleta adaptada al barri del Progrés

Denuncien un furt d'una bicicleta adaptada al barri del Progrés
Berta Soler / Judit Larios
13/10/2023 - 19:58

Barri del Progrés, Badalona - L'Associació “En mis Ruedas” denuncia el robatori d'una bicicleta adaptada en un pàrquing privat de Badalona. Consideren que és un acte de mala fe, ja que aquest tipus de vehicle només el poden utilitzar persones amb mobilitat reduïda. Amb tot, veuen encara un “fil d'esperança” per trobar-la, perquè creuen que només n'hi ha tres com aquesta a tota Espanya.

Fa més de tres anys que en Lluís gaudeix durant els caps de setmana de passejos pel litoral badaloní. Els fa amb una bicicleta adaptada, que li permet arribar fins a Barcelona o altres municipis del Maresme. Aquesta setmana, però, li han sostret del pàrquing on la guardava al carrer Cervantes de Badalona. Era una bicicleta que li havia cedit el president de l'Associació badalonina “En Mis Ruedas”, en José Manuel, qui lamenta que un material com aquest és molt car d'aconseguir.

Aquest divendres han denunciat el furt als Mossos d'Esquadra, tot i que des de dilluns ho han difós per xarxes socials. Encara confien en la possibilitat de trobar-la, ja que expliquen que només hi ha tres bicicletes com aquesta en tot l'estat. Amb tot, en Lluís lamenta que el que realment li han sostret és el seu temps d'oci.

Des de l'Associació recorden que les persones amb mobilitat reduïda no tenen el mateix ventall d'opcions per adquirir aquests articles, perquè han d'adreçar-se a una ortopèdia especialitzada per obtenir-los.

📺 Notícia audiovisual: