Desallotgen dues persones de l'interior de l'antic edifici de l'Escola Lola Anglada

Desallotgen dues persones de l'interior de l'antic edifici de l'Escola Lola Anglada
Susana Soldado
29/08/2023 - 13:42

Badalona - La Guàrdia Urbana ha desallotjat dues persones que es trobaven a l'interior de l'antiga Escola Lola Anglada. Els veïns de la zona expliquen que des de fa 10 dies havien vist entre 3 i 4 persones que hi pernoctaven i aquest dimarts agents de la policia local i operaris de la brigada municipal han revisat l'immoble.

Aquest matí, dues patrulles de Guàrdia Urbana i una brigada municipal s'hi han acostat fins l'edifici de l'antiga Escola Lola Anglada per comprovar si les sospites dels veïns eren certes. S'hi han trobat la porta principal de la Riera Canyadó forçada i a l'interior dues persones que han abandonat l'edifici sense mostrar cap resistència.

DESALLOTJAMENT LOLA ANGLADA

Un cop han marxat, els agents de la Guàrdia Urbana i els operaris de la brigada han entrat per comprovar l'estat de l'edifici. S'hi han trobat restes de menjar i tres portes més forçades. Segons han explicat, la intenció, ara, és comprovar per què ha fallat el sistema d'alarma que hi ha instal·lat i soldar les entrades a l'antiga escola que han estat forçades.

BRIGADA MUNICIPAL LOLA ANGLADA

Veïns de Canyadó expliquen a Badalona Comunicació que des de fa 10 dies detecten com un grup d'entre 3 i 4 persones pernocten a l'edifici, sense provocar molèsties. Asseguren, per exemple, que han vist llums enceses a l'interior durant la nit. Ja al juliol, l'associació de veïns de Canyadó i la direcció de l'Institut La Riera, que en un futur s'ha d'ubicar a l'antiga escola Lola Anglada, es van reunir amb l'actual govern per demanar que s'incrementessin les mesures de seguretat a l'edifici per evitar possibles ocupacions.