Desfeta del Badalona al camp de l'Hospitalet

Ramon Duran
24/09/2023 - 18:07

Hospitalet de Llobregat - El Badalona ha caigut clarament per 4 gols a 0 al camp de l'Hospitalet, en partit corresponent a la tercera jornada de lliga. Els escapulats no han fet encara cap gol en els 3 partits que portem de temporada.

Ha estat una decepció amb majúscules la que ha patit el Badalona aquest matí a l'Estadi de la Feixa Llarga, amb una golejada de les que fan mal i que ha deixat en evidència l'equip de Santi Álvarez. El conjunt badaloní ha començat jugant bé a futbol, controlant els primers minuts del matx, però la primera arribada dels locals a la porteria de Craviotto , ha suposat l'1 a 0 en el marcador. Fins al descans, els escapulats han gaudit de dues bones ocasions per empatar, però no s'ha mogut el marcador. A la represa el Badalona ha sortit a buscar la igualada, però l'Hospi ha tornat a colpejar amb una segona diana, que ha resultat definitiva. A partir d'aquí festival dels del Baix Llobregat sobre un equip badaloní, que s'ha descompost del tot i que fins al final ha hagut d'aguantar diverses ocasions del rival, fins al 4 a 0 definitiu.

De moment l'inici de lliga del Badalona es decebedor, amb cap gol a favor i cinc en contra, i només un punt sumat. A més a més, en aquest moment, l'equip no sembla capacitat per poder lluitar per una plaça entre els 5 primers, objectiu prioritari per aquesta campanya 2023-2024.

El Badalona intentarà buscar la primera victòria del campionat el diumenge vinent contra el Mollerussa, a partir de dos quarts de sis de la tarda a l'Estadi Municipal.