Detingut a Badalona un dels delinqüents més buscats per les autoritats de Suècia

Detingut a Badalona un dels delinqüents més buscats per les autoritats de Suècia
Emma Teixidó
28/11/2023 - 15:54

Badalona - Els Mossos d'Esquadra han detingut a Badalona un dels delinqüents més buscats per les autoritats de Suècia, vinculat al crim organitzat i al tràfic de drogues.

Agents dels Mossos d'Esquadra conjuntament amb agents de la Policia Nacional de Suècia detenien el passat dia 21 de novembre a Badalona un home de 41 anys, en el marc d'una Ordre Europea de Detenció i Entrega. Posteriorment, es va dur a terme l'entrada i escorcoll al seu domicili a Premià de Dalt, en presència de quatre efectius de la Policia Nacional de Suècia. Al domicili, els agents van intervenir diversos telèfons mòbils, discs durs i altres suports d'emmagatzematge de dades i 6.500 euros en efectiu. Tots aquests indicis van ser lliurats als investigadors suecs per tal de ser incorporats a la causa judicial a Suècia. El detingut va passar a disposició de l'Audiència Nacional, i aquesta va decretar el seu ingrés a presó a l'espera de fer-se efectiu el procés d'extradició.

Aquesta detenció és fruit de la cooperació que els Mossos d'Esquadra mantenen amb la resta de cossos de seguretat europeus.