Detingut el propietari d'un bar al barri de la Pau acusat de tràfic de drogues

Detingut el propietari d'un bar al barri de la Pau acusat de tràfic de drogues
Laia Martínez
19/01/2024 - 16:24

Badalona - Un operatiu conjunt entre els Mossos d'Esquadra i la GEIP, de la Guàrdia Urbana de Badalona, ha detingut aquest dijous el propietari d'un bar situat al carrer d'Amadeu Vives, al barri de la Pau, per un presumpte delicte contra la salut pública i per receptació.

Els agents van decomissar 54 grams d'haixix i 5 telèfons mòbils, que constaven com a robats. També es van identificar 17 persones i es van aixecar 6 actes per tinença de drogues, alhora que es van aixecar diverses actes al local per absència de documentació, insalubritat i per activitats no declarades. Alguna d'aquestes irregularitats detectades podria comportar el tancament del local, un cop es tramitin els corresponents expedients.

Des del govern local apunten que es tracta d'un bar molt conflictiu. L'alcalde Xavier García Albiol ha considerat que «al marge de les qüestions de salubritat, la droga trobada a l'establiment era una quantitat suficient per pensar que aquest bar era, presumptament, un punt de distribució al barri».

L'actuació s'emmarca en un operatiu global amb participació de la Policia Nacional i la policia local de Santa Coloma de Gramenet.