Detinguts quatre individus a Sant Coloma per dos robatoris amb força a l'interior de domicilis

Detinguts quatre individus a Sant Coloma per dos robatoris amb força a l'interior de domicilis
Redacció
07/08/2023 - 14:57

Santa Coloma de Gramenet - A Santa Coloma de Gramenet la matinada de dissabte a diumenge, la Policia Local en col·laboració amb Mossos d'Esquadra, van detenir quatre individus per robatori amb força a l'interior d'un habitatge.

Van ser dues detencions. Una al voltant de les 4 h de la matinada quan els agents van rebre l'avís per emissora de la possible comissió del delicte en el districte II, concretament en el primer pis d'un immoble. Els agents es van personar de manera immediata i van observar moviment de llanternes a l'interior mentre sonava l'alarma. Un dels individus va ser detingut després de treure el cap pel balcó, i l'altre després d'una persecució per les teulades, el van trobar amagat darrere una columna en un pati interior.

Justament hores abans, als vols de les dues de la matinada, en un control de pas conjunt entre Policia Local i Mossos en el Pont de Can Peixauet es va procedir a la detenció de dues persones per un altre presumpte robatori amb força a l'interior d'habitatge, en aquest cas, a Sant Cugat del Vallés. Un agent de la policia local que en aquells moments es trobava discriminant vehicles va observar alguna cosa que li va cridar l'atenció al pas d'un turisme ocupat per dos homes aparentment nerviosos i els va demanar que s'aturessin a la zona de seguretat. Davant les respostes incoherents que donaven les persones requerides, es va decidir escorcollar el vehicle i als individus. Se'ls va trobar diverses joies, documentació, diferents eines, roba i passamuntanyes.

MATERIAL CONFISCAT POLICIA SANTA COLOMA

Després de les comprovacions dels Mossos d'Esquadra, es constata que van resultar ser veïnes de Sant Cugat del Vallès, i víctimes la nit anterior d'un robatori a l'interior del seu domicili en els escassos 15 minuts que van sortir de casa. La propietària de la documentació trobada havia presentat denúncia a la comissaria de la Policia Local del municipi, per robatori cap a les 23 h.

L'actuació es va saldar amb la detenció de les dues persones per un robatori a interior de domicili i l'ingrés del vehicle al dipòsit municipal. Els agents estan fent gestions per retornar la totalitat dels objectes sostrets que es durà a terme en les pròximes hores amb el vistiplau del jutjat instructor.