MÉTEO | Dimarts de cel canviant i temperatura estable

MÉTEO | Dimarts de cel canviant i temperatura estable
Ingrid Vicent
23/05/2023 - 10:53

Badalona - Aquest dimarts ha començat amb un cel molt canviant. Des del Maresme, un nucli de precipitació ha anat avançant cap al sud arribant actiu al Barcelonès. A Badalona cel amenaçador a primera hora i una estona de paraigua obert amb un recull de precipitació entre 1 i 1,5 l/m². Precipitació passatgera amb un retorn cap a l'obertura de clarianes. Un temps marcat per la variabilitat.

Matí de cel canviant amb estones de nuvolositat abundant, clarianes i sol. Amb el pas de les hores el temps més remenat s'anirà concentrant cap a les comarques de l'interior.

A partir de migdia creixeran noves nuvolades cap a les comarques del prelitoral i nord de Catalunya. També ho faran els ruixats i les tempestes que avançaran cap a la Catalunya central i comarques de ponent. Pluges que aquesta tarda es mouran de l'est cap a l'oest.

La franja litoral quedarà al marge d'aquesta situació de xàfecs i de cara a la segona meitat del dia el temps es mostrarà més tranquil.

Demà dimecres es repetirà un temps similar i es mantindrà la inestabilitat. Al matí es podria tornar a formar algun ruixat puntual en trams de la costa central. En general, núvols i sol s'alternaran al llarg del dia.

Dijous, ara com ara, es dibuixa com un dels dies de la setmana amb cel més tapat i pluges que poden arribar a afectar bastants indrets del territori. A la franja de costa amb un temps més insegur durant la primera meitat del dia.

De cara al tram dinal de setmana la inestabilitat anirà a la baixa.