Disponible el programa d'activitats previstes per la Festa Major de Sant Adrià de Besòs

Disponible el programa d'activitats previstes per la Festa Major de Sant Adrià de Besòs
Berta Soler Mercader
18/08/2023 - 12:07

Badalona - Ja es pot consultar el programa de Festa Major de Sant Adrià de Besòs, que se celebrarà del 8 a l'11 de setembre. Com cada any, la cita arrencarà amb un pregó de Festa, que enguany anirà a càrrec d'en Joan i l'Helena, propietaris del reconegut restaurant La Deliciosa, amb més de setanta anys d'història a la ciutat.

La festa arrencarà dissabte 9 de setembre, quan a les CINC de la tarda tota la canalla podrà gaudir de la Festa del Riu, amb inflables i jocs infantils a la llera del riu Besòs. Una hora més tard, els veïns de Sant Adrià podran gaudir de la cercavila dels Gegants pels carrers de la ciutat. A les NOU del vespre, serà el torn del Correfoc, que anirà a càrrec de la colla local Tronada i altres colles convidades.

L'endemà, diumenge al matí, el parc i la platja del litoral seran l'escenari de la Festa Major, on petits i grans podran gaudir de la Festa del Mar. A la vesprada, hi haurà el cant d'havaneres a càrrec del grup Som de l'Havana. I dilluns 11 de setembre, al matí se celebraran els actes de la Diada, i a les 22 h, qui tancarà la festa serà el Castell de Focs, que anirà a càrrec de Pirotècnica Estalella.

La música, balls i concerts amenitzaran les tres nits de Festa Major del municipi. Es poden consultar més activitats i detalls i horaris al programa d'activitats sencer al web de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.