Dispositiu conjunt al barri del Remei contra la venda ambulant il·legal

Dispositiu conjunt al barri del Remei contra la venda ambulant il·legal
Anna García de Albéniz / Mar Martínez
20/02/2024 - 14:12

El Remei, Badalona - A primera hora del matí s'ha activat un dispositiu contra la venda ambulant il·legal al conegut com a mercat de la misèria. En l'operatiu conjunt hi han intervingut una quarantena d'agents entre Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Urbana de Badalona i Policia Local de Sant Adrià de Besòs.

L'actuació s'ha efectuat a l'Avinguda Marquès de Montroig amb el Carrer Primavera, al barri del Remei, sota el pont de l'autopista-al límit amb Sant Adrià de Besòs-. Durant l'operatiu s'han identificat 12 persones, a tres de les quals s'ha ordenat expulsió per situació irregular, i s'han aixecat 4 actes per venda ambulant. La majoria del material decomissat ha estat roba, complements, maletes i joguines. Posteriorment, operaris de la brigada municipal s'han encarregat de recollir tots els productes que han quedat escampats a la via pública amb tres camions.

Un dispositiu de reforç que, recordem, és fruit de la col·laboració entre els cossos policials de Badalona i Sant Adrià de Besòs per augmentar la presència policial i els controls als barris fronterers.