6 detinguts a domicilis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, un d'ells al barri de Sistrells

6 detinguts a domicilis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, un d'ells al barri de Sistrells
Redacció
29/05/2024 - 09:06

Badalona - 6 detinguts i 6 escorcolls a domicilis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, un d'ells al barri de Sistrells de Badalona. Es tracta d'una intervenció contra una organització especialitzada en assalts violents en vies ràpides, segons ha confirmat Mossos d'Esquadra. Els agents han recollit diversos objectes sostrets, procedents de robatoris que el cos està investigant. Durant el dispositiu policial d'aquest dimecres s'han fet escorcolls a diversos municipis com Badalona, Barcelona, l'Hospitalet i Cerdanyola. La investigació continua oberta.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a un edifici del carrer Pere Martell al barri de Sistrells. Així, passades les 10 del matí han donat per finalitzada l'operació policial a Badalona, que recau en la Divisió de Trànsit. Els agents han desplegat a primera hora d'aquest dimecres a l'àrea de Barcelona el dispositiu contra una organització de 'teloners' especialitzada en assalts violents a vies ràpides. Segons ha informat la policia catalana, utilitzaven vehicles sostrets per cometre els fets.

La investigació es va iniciar a finals d'octubre a partir d'un assalt violent a l'AP-7 al seu pas pel Pont del Diable, a Tarragona. En el dispositiu hi han participat un centenar d'efectius de Trànsit, de la unitat d'investigació de Rubí i Gavà. La banda criminal actuava principalment a l'AP-7 i el seu objectiu eren els camions que hi circulaven. Assaltaven els vehicles amb violència per robar el material que transportaven i, posteriorment, el venien al mercat negre.

policia