Doble clàssic Dracs-Pioners en 15 dies

Doble clàssic Dracs-Pioners en 15 dies
Ferran Vinaixa / Paula Reverter
21/11/2023 - 01:00

Badalona - Els Dracs de Badalona segueixen el seu camí a la recerca de la tretzena Copa Catalana de Futbol Americà. Els negre-i-plata de moment ja han aconseguit arribar a la final i podrien arribar a una altra si dissabte que ve guanyen les semifinals de la Copa d'Espanya.
Els badalonins van derrotar aquest cap de setmana als Reds de Terrassa a les semifinals de la Copa Catalana amb un resultat de 44 a 0. Dos touchdowns d'Eric Ladero, dos de Joel Giménez, un de Borja Vilanova i un altre d'Albert Gonzalez, juntament amb els impecables extrapoints de Sergi Güibas anaven sumant al marcador dels Dracs arribant a tancar el matx amb la 'mercy rule'. Una norma que consisteix a deixar córrer el rellotge en temps real quan hi ha una diferència superior de 40 punts al marcador perquè el partit acabi abans i així no humiliar al rival.
Amb aquesta victòria els badalonins es classifiquen per a la final de la Copa Catalana que jugaran en 15 dies contra els Pioners de l'Hospitalet. Abans però, tots dos equips també s'enfrontaran a les semifinals de la Copa Espanya que serà el pròxim cap de setmana a Badalona.