Doble partit d'alta volada a l'Olímpic

Doble partit d'alta volada a l'Olímpic
Ferran Vinaixa
19/01/2024 - 13:42

Badalona - La Penya intentarà aquest dissabte a l'Olímpic trencar l'estadística d'un històric Unicaja que encadena 14 victòries seguides a l'ACB, sostre del club malagueny de tots els temps.
El Joventut arriba amb confiança després d'encadenar la setena victòria seguida a Europa i a més, al Palau Olímpic juga a un nivell molt diferent del que juga a domicili a l'ACB. De fet, el partit ha despertat tanta expectació que el club ha decidit obrir la tercera anella.

ANDRESFELIZ
Andrés Feliz

Els d'Ibon Navarro compten amb una plantilla de 13 jugadors on tots aporten i on l'estrella és l'equip. Això fa difícil de defensar-los. Curiosament, l'última vegada que va jugar l'Unicaja a Badalona va ser per guanyar la Copa del Rei ara farà gairebé un any.
El partit serà demà a tres quarts de nou del vespre i podria servir, en cas de victòria, perquè la Penya torni a entrar en posicions de play-off. Carles Duran continua tenint les baixes de Guillem Vives i Miguel Malik Allen.

joventut femeni
Joventut-Picken Claret, jornada 14

El Palau Olímpic també acollirà diumenge a les 12.30h (en directe a Televisió de Badalona) un altre partit d'alta volada. El Joventut Femení rebrà al líder de la Lliga Challenge, l'Ardoi navarrés, equip que només ha perdut 2 partits aquesta temporada després de 17 jornades disputades. La Penya arriba al partit també amb bona dinàmica i amb ganes de demostrar que vol ser equip de play off.